Wij bouwen internet applicaties

Tricode levert diensten voor het ontwerpen, bouwen en beheren van internet applicaties: van een website, intranet of mobiele toepassing tot het realiseren van technisch complexe e-commerce applicaties die naadloos integreren met uw backoffice systemen.

We ontwikkelen al sinds 1999 stabiele, veilige en schaalbare software applicaties met Java, PHP en open source software voor uiteenlopende klanten en diverse online toepassingen. Dit doen wij op project- en uurbasis.

Succesvol door software op maat

Tricode helpt u succesvol te zijn door web applicaties te realiseren die voor uw situatie het meest geschikt zijn.Tricode helpt u succesvol te zijn door IT beter af te stemmen op uw specifieke business.

Met een mix van gepassioneerde IT professionals, eigen oplossingen, innovatieve technologieën en ons agile ontwikkelproces realiseren we maatwerk applicaties die aansluiten op uw organisatie.

U kunt hierdoor bijvoorbeeld efficiënter werken, sneller nieuwe kansen benutten, uw klanten beter bedienen en zo nog beter concurreren!

Door onze sterke focus op uw succes te combineren met een pragmatische en resultaatgerichte aanpak, hebben wij door de jaren heen op verschillende manieren concurrentievoordelen kunnen realiseren voor onze klanten. Verbeeld eens welke concurrentievoordelen wij voor ú kunnen realiseren…

Tricode - Software development op maat en IT consultancy ® Copyright 1999 - 2014