Liberty Global

a
Klant
Liberty Global
Uitdaging
E-commerce oplossing / digital marketing
Oplossing
Maatwerk / AEM
Duur
Continu

Bouw en onderhoud van een e-commerce platform

Situatie
LGI staat voor Liberty Global Inc. en is de moedermaatschappij van o.a. UPC in Europa. Wij werken voor Liberty Global BV, het hoofdkantoor van LGI. We werken al meer dan 12 jaar voor en samen met LGI en hebben door de jaren heen diverse afdelingen ondersteund in meerdere Europese landen.

Business case
Vandaag de dag richten we ons hoofdzakelijk op twee activiteiten voor LGI. Wij onderhouden het huidige e-commerce systeem van LGI. Dit systeem hebben wij door de jaren heen op maat gebouwd voor LGI en wordt gebruikt voor de afhandeling en verwerking van de online bestellingen op de diverse UPC-websites in meerdere landen. Van de buitenkant lijkt het bestellen op de UPC-website heel simpel, maar aan de achterkant is het verkoopproces van UPC vrij complex. Bij een complex verkoopproces voldoet standaard software niet. Onze vakmensen zijn ervaren in het stroomlijnen van de verkoop van complexe producten via het online kanaal.

Naast het onderhouden van het huidige e-commerce systeem ontwikkelen, integreren en onderhouden we ook het digital marketing platform van Liberty Global dat de diverse UPC landen gebruiken voor het onderhouden van de UPC-website. Liberty Global gebruikt hiervoor Adobe Experience Manager. Naast het ontwikkelen en integreren van dit platform leveren wij tevens advies om het platform effectiever in te zetten.

Meer weten?
Wilt u uw klanten ook een geweldige online ervaring bieden? Neem contact met ons op!