E-commerce voor MyLaps

MyLaps is marktleider op het gebied van tijdregistratie. Het bedrijf levert tijdregistratiesystemen voor onder andere autorace (F1, 24 Hours of Le Mans, NASCAR), motorrace (MotoGP, World Superbikes) en wielrennen (Tour de France).

Eind 2008 is AMB i.t. gefuseerd met ChampionChip, dat wereldwijd tijdregistratiesystemen levert voor marathons. Beide bedrijven zullen verder opereren op de markt onder een nieuwe merknaam MyLaps. Om het nieuwe merk online te presenteren en wereldwijd timing producten te verkopen, was er vraag naar een nieuwe website. Daarnaast voldeden de bestaande systemen voor het tegelijkertijd kunnen beheren van verschillende website niet meer.

Tricode is benaderd door beide bedrijven om een meertalige website en webshop te ontwikkelen op basis van een nieuw Content Management Systeem (CMS). Wij hebben MyLaps begeleid en geadviseerd bij het selecteren van een CMS, waarna een nieuwe website is ontwikkeld. De keuze is gevallen op het open source CMS eZ Publish. Dit innovatieve CMS stelt MyLaps in staat om binnen een systeem een meertalige website te beheren voor meerdere internationale doelgroepen. Bovendien bepaalt MyLaps zelf of een boodschap wereldwijd of voor een specifieke doelgroep interessant is. Op deze manier krijgen klanten van MyLaps altijd de meest relevante, persoonlijke informatie.

Tricode - Software development op maat en IT consultancy ® Copyright 1999 - 2014