Software development

Het hart van Tricode wordt gevormd door onze software ontwikkelaars. Met 15 jaar ervaring weten wij precies hoe we een software ontwikkelproject het best kunnen aanvliegen, zodat wij binnen de kortst mogelijke doorlooptijd de best mogelijke software opleveren.

Software die meerwaarde biedt
We leveren software op die niet alleen werkt, maar ook meerwaarde oplevert voor uw organisatie. Hoe wij dit doen? Wij denken met u mee. Wij vragen niet wat voor software u wilt, wij vragen u wat de doelen zijn die u wilt bereiken met de door ons ontwikkelde software. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van CMS en e-commerce oplossingen zijn wij uitstekend in staat u te adviseren welke software past bij de doelen die u wilt bereiken.

U blijft betrokken
Nadat we doelen hebben gesteld die u met de nieuwe software wilt bereiken, gaan we het daadwerkelijke ontwikkeltraject in, met de insteek deze doelen ook te behalen. Wij hanteren een agile/scrum aanpak waardoor u actief betrokken blijft bij het software ontwikkelproject. U bepaalt waar onze prioriteiten liggen en welke features u als eerst opgeleverd wilt hebben. Elke twee weken leveren wij precies dat stukje software op. Werkend. Zodat u de voortgang kunt volgen en snel kunt bijsturen mocht dat nodig zijn.

Technologie: Java
Ten behoeve van content en experience management oplossingen is Tricode implementatiepartner van Adobe Experience Manager en Magnolia CMS. Voor de implementatie van e-commerce oplossingen heeft Tricode gekozen voor Intershop. Deze software producten zijn allen op de programmeertaal Java gebaseerd. Tricode beschikt voor de realisatie van customer experience oplossingen op basis van deze software producten over geavanceerde Java software ontwikkelstraten. Daarnaast zijn de ontwikkelaars van Tricode uiteraard gecertificeerd in Java applicatie ontwikkeling.

Meer weten?
Wilt u uw klanten ook een geweldige online ervaring bieden? Neem contact met ons op!