Magnolia CMS

Maximaliseer de impact van elke interactie met Magnolia CMS

Magnolia CMS is uitermate geschikt voor het verhogen van de customer experience op uw website. U bouwt gemakkelijk meertalige websites en maakt razendsnel een landingspagina om acties en campagnes te ondersteunen. Uw klant kan de website via elk device bekijken.

Elke interactie met uw klant, groot of klein, heeft een directe impact op de klantervaring en beïnvloedt de perceptie van uw klant. In 2013 is Tricode een partnership aangegaan met Magnolia CMS voor de implementatie van Magnolia in de Benelux. Tricode investeert veel in het optuigen en samenstellen van Magnolia CMS development teams met goed opgeleide deskundigen. Met Magnolia schenkt Tricode u een gebruiksvriendelijke, aanpasbare en uitbreidbare oplossing. Ideaal voor het creëren, beheren en bewerken van de content die u toepast voor de interactie met uw gebruikers over meerdere digitale kanalen. Door de mogelijkheden die Magnolia biedt op het gebied van responsive design ziet uw content er op ieder device gelikt uit.

E-commerce-mogelijkheden binnen Magnolia CMS
Wat we tot nu toe binnen de partnership met Magnolia hebben bereikt? We hebben onder meer een blogmodule gebouwd. Daarnaast hebben onze developers een e-commerce app ontwikkeld in Magnolia. Tricode is daarmee de eerste Magnolia-partner die een e-commerce module via de Magnolia app-structuur heeft gerealiseerd. Goed nieuws voor websitebeheerders: zij hebben daardoor slechts één ingang voor het beheren van de gehele website.

Optimalisatie van uw content
Natuurlijk wilt u dat zoveel mogelijk mensen uw online campagnes zien. Dus optimaliseert Magnolia CMS uw content met zoekmachinevriendelijke URL’s, tags en categorisatie. Uw winst? Uw campagne hóóg in de zoekresultaten!

Top 3 van Nederland
Binnen Nederland behoort Tricode tot de top 3 van Magnolia partners. Dit betekent dat u verzekert bent van een effectief en efficiënt implementatietraject. We hebben de juiste kennis en ervaring in huis om uw project tot een succes te maken! Een goed voorbeeld van het toepassen van deze kennis en ervaring leest u in de case "BplusC."

Meer weten?
Wilt u uw klanten ook een geweldige online ervaring bieden? Neem contact met ons op!