GigaSpaces XAP

Gigaspaces eXtreme Application Platform (XAP) is een platform waarmee u schaalbare IT-oplossingen realiseert. Met Gigaspaces XAP ontwikkelt en bouwt u applicaties die u eindeloos omhoog of omlaag kunt schalen. Het resultaat is een flexibele en efficiënte IT-organisatie en volledige regie over uw kosten.

Waarom Gigaspaces XAP?

Traditionele applicaties kennen een gelaagde architectuur en zijn daardoor beperkt schaalbaar. De applicaties worden snel traag als de hoeveelheid data of het aantal gebruikers toeneemt. Met Gigaspaces XAP is dit verleden tijd. U profiteert van een gegarandeerde beschikbaarheid en performance onder iedere belasting.

GigaSpaces eXtreme Application Platform (XAP) is het enige product in de wereld dat een complete middleware oplossing biedt als 1 schaalbaar platform. Diverse bedrijven uit de Fortune top 100 vertrouwen vandaag de dag op XAP en zetten het in als een strategische oplossing om efficiency en flexibiliteit te bewerkstelligen binnen de totale IT organisatie.

Tricode adviseert en implementeert

Wilt u alle benodigde kennis en capaciteit over Gigaspaces XAP onder één dak? Tricode is dé expert en marktleider in Nederland. We geven professioneel advies en technische ondersteuning bij de implementatie van Gigaspaces XAP in uw organisatie. Als GigaSpaces Territory partner Benelux organiseren we ook Gigaspaces XAP producttrainingen.

Meer weten over Gigaspaces XAP?

Wilt u ook een betere schaalbaarheid van uw applicaties? Vul het contactformulier in of bel 0318 – 55 92 10. We gaan graag met u in gesprek.

Jeroen Remmerswaal over GigaSpaces XAP:

Ik zie het als mijn taak om het evangelie van GigaSpaces te verspreiden. Het is zonde dat bedrijven vasthouden aan bestaande architecturen, terwijl de technologie inmiddels oplossingen biedt voor problemen waar ontwikkelaars dagelijks tegenaan lopen.

Lees meer over Jeroen en GigaSpaces >>

Tricode - Software development op maat en IT consultancy ® Copyright 1999 - 2014