Partners

Powering our partners

Samen maak je het succes. Met teamwork ga je naar de top. Dus selecteren wij uiterst selectief de partners waarmee wij samenwerken. Voor Tricode moet een partner een bron van aanvullende kennis of vaardigheden zijn op technisch, commercieel of ondersteunend vlak.

Graag stellen wij de top vier van bedrijven waarmee wij intensieve partnerships zijn aangegaan aan u voor: Adobe, Magnolia, Intershop en Denit Hosting Solutions.

Adobe

Wij zijn business partner van Adobe voor Adobe Experience Manager (AEM). AEM is een contentmanagement systeem (CMS) waarmee u slimme en relevante online marketingcampagnes beheert. AEM is gemakkelijk te integreren met uw bestaande systemen. Tevens biedt Adobe AEM naast contentmanagement ook oplossingen voor Digital Asset Management en Social Collaboration.

Bekijk oplossing

Magnolia

Tricode is een partnership aangegaan met Magnolia CMS voor de implementatie van Magnolia in de Benelux. Magnolia is een gebruiksvriendelijke, aanpasbare en uitbreidbare oplossing. Ideaal voor het creëren, beheren en bewerken van de content die u toepast voor de interactie met uw gebruikers over meerdere digitale kanalen.

Bekijk oplossing

Bloomreach-Hippo

Tricode is business partner van Bloomreach, eigenaar van één van de meest vooraanstaande digital experience platforms: Hippo Dit platform geeft inzicht in welke content converteert, zodat u uw content betekenisvol kunt optimaliseren. Wij implementeren het platform en breiden het uit naar uw specifieke wensen.

Bekijk oplossing

Intershop

Intershop is een toonaangevende leverancier van innovatieve e-commerce oplossingen. Intershop biedt krachtige software en een uitgebreid pakket aan services ter ondersteuning van multi-channelverkoop. Daarnaast zorgt integratie met back-end software, bijvoorbeeld uw ERP en logistieke software, voor een enorme efficiency slag.

Bekijk oplossing

Denit Hosting Solutions

Voor onze applicatie lifecycle management en managed application hosting diensten werken we samen met Denit Hosting Solutions. Denit staat garant voor een veilige hosting omgeving en een maximale up-time van de Tricode servers. Samen met Denit zijn we nog beter in staat klanten op technisch vlak de betrouwbaarheid, performance en schaalbaarheid te bieden die vandaag de dag voor online applicaties noodzakelijk is.

Bekijk oplossing