Onze cultuur

 

Bij Tricode kom je thuis in een open en informele sfeer. Dit merk je door het onderlinge vertrouwen, de openheid, het teamgevoel en de aandacht die er aan coaching besteed wordt. We werken hard, maar er is ook plek en tijd voor ontspanning.

Je werkplek
Tricode is gevestigd in een kantoorpand in Veenendaal. De bereikbaarheid is optimaal: We zitten vlak langs de A12, hebben een eigen parkeerterrein en de bus stopt voor de deur.

Bij Tricode werk je in Technology Teams. Met dit team zit je bij elkaar in een open ruimte. Dit komt de uitwisseling van kennis, maar ook de sfeer ten goede. Voor de dagelijkse stand ups hebben we een aparte ruimte ingericht, zodat de klant en de collega’s in Macedonië zonder communicatieproblemen kunnen meedoen.

Ontspanning
Naast ‘hard working’ is er bij Tricode ook veel aandacht voor ‘hard relaxing’. Wij vinden dat je alleen optimaal kan presteren als er ook tijd is voor ontspanning. We hebben een huiskamer ingericht om tussen het werk door even te kunnen ontspannen achter de tafelvoetbaltafel, het dartbord, de tafeltennistafel of de spelcomputer.

Evenementen
Niet alleen tijdens werktijd bieden we je de mogelijkheid voor ontspanning. Ook daarnaast organiseren we met de regelmaat van de klok uitjes. Zo hebben we maandelijks een MET-event waarbij de activiteiten variëren van karten tot aan kookworkshops. Ook gaan we jaarlijks met alle collega’s een weekend weg om elkaar op een andere manier te leren kennen.