AEM developer

Ben jij een expert in Java? Heb je ervaring met het Java CMS Adobe Experience Manager (AEM)? Wil je werken in een team dat projecten uitvoert bij grote multinationals? Dan is de Tricode de ideale werkgever voor jou!

Wat ga je doen?
Als AEM developer wordt jij een belangrijke spil binnen het scrum team met Nederlanders en Macedonen. Dit team helpt onze klanten met de ontwikkeling van complexe websites waarbij een optimale digital experience centraal staat.

Je bent betrokken bij het gehele ontwikkel- en implementatietraject van webbased applicaties. Als AEM developer kun je twee kanten  op binnen Tricode: zowel op frontend als backend gebied hebben wij uitdagingen voor je.

Als frontend developer bouw je de meest geavanceerde componenten om de klantbeleving op de digitale kanalen van onze klanten te optimaliseren. Is backend development jouw passie? Dan integreer je AEM met complexe applicaties zoals voorraadbeheersystemen, logistieke applicaties of je verzorgt een e-commerce integratie.

Waar ga je werken?
Je komt bij Tricode in Veenendaal te werken in een open en informele sfeer. We bieden je een opleidingsplan waarmee je de volgende stap in je ontwikkeling zet. Bij ‘hard working’ hoort uiteraard ‘hard relaxing’, dus organiseren we voor alle collega’s met de regelmaat van de klok uitdagende uitjes. Daarnaast hebben we een ‘living room’ met onder meer tafelvoetbal, tafeltennis en een spelcomputer. Ons kantoor zit in Veenendaal. Vlakbij de A12, op een halfuurtje van Utrecht en van Arnhem. Vanuit Amsterdam ben je in 45 minuten op je werkplek.

Wat vragen wij?
De ideale AEM developer brengt mee:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als Java developer
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als AEM developer
  • Ervaring met Spring
  • Ervaring met Webservices
  • Ervaring met OSGI (pré)
  • Ervaring met het werken in Scrum teams of een Agile omgeving
  • Goede beheersing van het Nederlands (en natuurlijk spreek je Engels)

Solliciteer

Direct contact opnemen met Jurjan van Slooten kan uiteraard ook via +31 (0) 318 559210 of jvslooten@tricode.nl