Teamlead AEM

Ben jij een expert in Java? Heb je ervaring met Adobe Experience Manager (AEM)? Wil je een team aansturen dat projecten uitvoert bij grote multinationals? Dan is Tricode de ideale werkgever voor jou!

Wat ga je doen?
Als team lead wordt jij het aanspreekpunt binnen het scrum team met Nederlanders en Macedonen die onze klanten helpen met de ontwikkeling van complexe websites waarbij een optimale digital experience centraal staat.

Je bent betrokken bij het gehele ontwikkel- en implementatietraject van websites. Met je team bouw je maatwerk componenten en verzorg je de integratie van AEM met klant specifieke backend systemen. Naast je werk als developer ben je aanspreekpunt voor klanten en adviseer je hen op technisch vlak.

Als team lead ben je verantwoordelijk voor de voortgang binnen een project. Je stelt je op als sparringpartner voor Java developers om zo met jouw team tot het beste eindproduct te komen. We zoeken dan ook een developer die er van doordrongen is dat het resultaat van development staat of valt met communicatie en kwalitatief goede code.

Waar ga je werken?
Je komt bij Tricode in Veenendaal te werken in een open en informele sfeer. We bieden je een opleidingsplan waarmee je de volgende stap in je ontwikkeling zet. Bij ‘hard working’ hoort uiteraard ‘hard relaxing’, dus organiseren we voor alle collega’s met de regelmaat van de klok uitdagende uitjes. Daarnaast hebben we een ‘living room’ met onder meer tafelvoetbal, tafeltennis en een spelcomputer. Ons kantoor zit in Veenendaal. Vlakbij de A12, op een halfuurtje van Utrecht en van Arnhem. Vanuit Amsterdam ben je in 45 minuten op je werkplek.

Wat vragen wij?
De ideale Team Lead AEM development brengt mee:

  • Minimaal 8 jaar werkervaring als Java developer
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als AEM developer
  • Ervaring met Spring
  • Ervaring met Webservices
  • Ervaring met OSGI (pré)
  • Ervaring met het werken in Scrum teams of een Agile omgeving
  • Goede beheersing van het Nederlands (en natuurlijk spreek je Engels)

Solliciteer

Direct contact opnemen met Jurjan van Slooten kan uiteraard ook via +31 (0) 318 559210 of jvslooten@tricode.nl