Diensten

Customer experience strategy

Customer engagement strategieën over alle touchpoints zijn doorslaggevend bij internationaal zaken doen. Tricode werkt nauw samen met klanten om de beste engagement strategieën te bedenken, inclusief design, technologie en data input. Onze data-analisten meten het klantgedrag zodat de klant een beter inzicht krijgt in hoe de consument zich beweegt. Hierdoor kan er een experience strategie opgezet worden voor elk touchpoint.

Ontdek meer

Content management & software development

Goede content management gaat niet alleen over het uploaden van wat je in huis hebt. Het gaat erom dat de content die je als bedrijf communiceert, begrijpelijk en relevant is voor de eindgebruiker.

Het begrijpen van de producten of diensten die worden aangeboden is cruciaal voor de creatue van een platform dat naadloos integreert met uw manier van werken. Hier nemen we dan ook de tijd voor. Met onze jarenlange ervaring in het werken met verschillende Content Management Systems, zijn wij in staat een flexibibele, schaalbare en uitbreidbare oplossing voor elk type platform te creëeren dat aan uw wensen voldoet.

Wij vinden het heel belangrijk dat we onze klanten empoweren om autonoom en effectief de web presence te beheren door hen de tools in handen te geven die hiervoor nodig zijn.

Ontdek meer

Operational Services & 24/7 support

Met meer dan 10 jaar technische expertise en gebruikmakend van geteste en bewezen methodes zijn wij in staat global enterprise organisaties te ondersteunen. In de jaren dat we met dit type organisatie samenwerken, hebben we geleerd om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren.

Tricode heeft ervaring in het technisch uitrollen en het implementeren en beheren van applicaties over de gehele wereld, waarbij we er naar streven om bij elk project de scope en connectiviteit te verbeteren.

Wanneer de online presence van onze klanten groeit, helpen we hen om te identificeren hoe ze deze groei kunnen verwezelijken. We adviseren hoe het platform optimaal benut kan worden en gemanaged kan worden om de online groei te assisteren.

Elk element van onze Operational Services wordt beheerd door een dedicated team, 24/7, met case-specifieke expertise en ervaring.

Ontdek meer

Cloud hosting

Het beheren van enterprise applicaties kan een complexe en tijdrovende klus zijn. Cloud Hosting helpt bedrijven met het managen van deze kritische applicaties, evenals met het serveronderhoud- en beheer.

Tricode helpt vanaf de ontwikkeling van het platform tot aan de go-live en het beheer van het initiele project. Met een focus op beschikbaarheid en performance kunnen wij garanderen dat het platform snel en betrouwbaar is en de best denkbare online experience levert.

Ontdek meer