CMS oplossingen

Adobe Experience Manager

Onze Adobe Experience Manager (AEM) engineers zijn het meest ervaren in de Benelux met een lange track record van succesvolle Adobe implementaties. Deze vertrouwde content management oplossing is ideaal voor bedrijven die op een makkelijke- en consistente manier goede digitale experiences willen overbrengen via alle platformen. Wij helpen u de platformen dusdanig te implementeren, dat u de online ervaringen die u biedt goed kunt managen.

Ontdek meer

Magnolia CMS

Als de Benelux partner van Magnolia CMS, heeft Tricode de kennis, ervaring en tools om het Magnolia CMS bij bedrijven te kunnen implementeren. Naast het ontwikkelen en het leveren van het systeem, verzorgt Tricode de soepele integratie van back-end applicaties met Magnolia CMS, wat het voor klanten makkelijk maakt om deze systemen te managen.

Ontdek Meer

SDL Web (Tridion)

Onze developers, engineers en projectteams verspreid over de hele wereld, hebben al meer dan 10 jaar hun kennis opgebouwd op het gebied van SDL. Wij hebben uitgebreide ervaring met wereldwijde implementaties waarbij de mobiele conversieratio werd verhoogd en waardevolle klantinzichten worden verkregen. Daarnaast zorgt SDL Web ervoor dat u het management van alle digitale touch points over de hele wereld gecentraliseerd kunt managen.

Ontdek meer

Sitecore

CMS platformen wereldwijd zo goed mogelijk laten performen, daar zijn onze Sitescore-gecertificeerde developers in gespecialiseerd. Met multi-lingual mogelijkheden, slimme marketing automation features en oneindig veel test, target en personalisatie-opties, is Sitescore de meest geschikte tool voor internationaal succes.

Ontdek meer

Bloomreach-Hippo

Bezoekers het naar hun zin maken door ze waardevolle experiences te bieden. Dit is hoe het BloomReach platform meetbare business resultaten creëert. Vanwege onze expertise in design, architectuur en technische integratie, kunnen we samen met u wereldwijd gepersonaliseerde content aan uw klanten leveren. Dit kan voor iedere klant, elke dag en op alle devices.

Ontdek Meer

e-Spirit

Jouw content is goud waard en e-Spirit levert hier een gepast platform voor. Voor marketeers maakt e-Spirit het makkelijk om efficiënt een online strategie uit te stippelen. Tricode is een internationale partner van e-Spirit en daarnaast de ‘go-to support’ voor digitale transformatie projecten.

Ontdek meer