Application lifecycle management

Door middel van application lifecycle management beheert Tricode uw applicaties gedurende de gehele levenscyclus. Tricode kiest hierbij niet voor een ingewikkeld procesmodel, maar voor een unieke aanpak: Agile Application Lifecycle Management. Dit is een pragmatische aanpak van applicatiebeheer die er op gericht is meerwaarde te creƫren en snel nieuwe features op te leveren.

Just enough application management
Agile application lifecycle management door Tricode betekent een optimale afstemming van werkzaamheden op de vereisten van u als klant. Klanttevredenheid en flexibiliteit hebben wij hoog in het vaandel staan: doelstellingen, belangen en werkzaamheden van u staan centraal bij de uitvoering van alle application lifecyle management activiteiten. application lifecycle management bij Tricode staat vooral in het teken van het gebruiksvriendelijker maken van de software en het verkorten van de time-to-market van nieuwe, of betere features.

Continuous delivery: de motor achter continuous e-business improvement
Het application lifecyle management programma wordt flexibel ingericht op basis van uw feedback. Om dit te kunnen doen, hanteren wij continuous software delivery als een uitgangspunt. Tricode beschikt hiervoor over geavanceerde software ontwikkelstraten die dit mogelijk maken.

Met behulp van continuous delivery stelt Tricode u in staat om de snel wijzigende eisen van de e-business bij te houden, of zelfs voor te zijn. Doordat we vaak dagelijks software upgrades uitvoeren, is het mogelijk om het succes van nieuwe of gewijzigde features direct in de praktijk te meten. Op basis van deze metingen kan de werking en daarmee de return-on investment van de software eenvoudig worden geoptimaliseerd. Continuous delivery binnen application lifecycle management is zo de motor achter continuous improvement van uw e-business dienst of product.

Kostenbesparing met application lifecycle management
Onderhoud en vernieuwing van applicaties brengt vaak onverwachte problemen en onvoorziene kosten met zich mee. Onderhoud en vernieuwing van applicaties beslaat 80% van de gehele levensduur van een applicatie. Het is daarom zeer waardevol deze onverwachte problemen en kosten te minimaliseren. Door middel van onze aanpak houden wij al tijdens de bouw van uw software rekening met onderhoud en vernieuwing in de toekomst. Zo realiseren we grote kostenbesparingen voor u.

  • Ik wil meer informatie over

    • ALM
      Optioneel