Java software development

Software development
Het hart van Tricode wordt gevormd door onze software ontwikkelaars. Met 15 jaar ervaring weten wij precies hoe wij Java software development het best kunnen aanvliegen, zodat wij binnen de kortst mogelijke doorlooptijd de best mogelijke software opleveren.

Software die meerwaarde biedt
We leveren software op die niet alleen werkt, maar ook meerwaarde oplevert voor uw organisatie. Hoe wij dit doen? Wij denken met u mee. Wij vragen niet wat voor software u wilt, wij vragen u wat de doelen zijn die u wilt bereiken door middel van onze Java software development. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van CMS en e-commerce oplossingen zijn wij uitstekend in staat u te adviseren welke software past bij de doelen die u wilt bereiken.

U blijft betrokken gedurende alle Java software development fases
Nadat we doelen hebben gesteld die u met de nieuwe software wilt bereiken, gaan we het daadwerkelijke Java software development traject in, met de insteek deze doelen ook te behalen. Wij hanteren een agile/scrum aanpak waardoor u actief betrokken blijft bij het project. U bepaalt waar onze prioriteiten liggen en welke features u als eerst opgeleverd wilt hebben. Elke twee weken leveren wij precies dat stukje software op. Werkend. Zodat u de voortgang kunt volgen en snel kunt bijsturen mocht dat nodig zijn.

Java software development levert u de perfecte digital experience
Ten behoeve van content en experience management oplossingen is Tricode implementatiepartner van Adobe Experience Manager en Magnolia CMS. Voor de implementatie van e-commerce oplossingen heeft Tricode gekozen voor Intershop. Deze software producten zijn allen op de programmeertaal Java gebaseerd. Tricode beschikt voor de realisatie van customer experience oplossingen op basis van deze software producten over geavanceerde Java software development ontwikkelstraten. Daarnaast zijn de ontwikkelaars van Tricode uiteraard gecertificeerd in Java applicatie ontwikkeling.