Servicedesk

U verlangt software die altijd up to speed is, waar u geen omkijken naar heeft en waar u tevreden over bent en blijft. Echter, functionele wensen veranderen en zelfs de meest stabiele applicaties hebben weleens last van hick-ups. Tricode heeft in de vorm van een Servicedesk een organisatie staan waardoor wij in staat zijn de zorgen omtrent applicatiebeheer bij u weg te nemen.

Snelheid troef
Indien u uw applicatiebeheer en/of applicatiehosting bij Tricode onderbrengt, spreken we met elkaar af hoe we de samenwerking aanvliegen. Het streven is om uw vragen zo helder mogelijk te beantwoorden, incidenten zo snel mogelijk op te lossen en wijzigingen toekomst-proof  door te voeren.

Wat betreft incidenten maken we onderscheid in incidenten die de applicatie onwerkbaar maken en incidenten die weinig impact hebben op de werking van de applicatie. In het eerste geval zullen we er met man en macht voor zorgen dat het incident binnen no-time is opgelost.

DevOps
Zodra uw verzoek tot wijziging bij ons in behandeling wordt genomen maakt het DevOps team een inschatting wat er voor nodig is om de gewenste wijziging door te voeren. Doordat development en operations in één team zit, voorkomen we miscommunicatie tussen deze disciplines. Dit maakt dat wij in staat zijn u een goede inschatting te geven, zodat u weet wanneer wij een oplossing voor u hebben.

Volg wat wij doen met uw vraag
Als klant krijgt u van ons inloggegevens om in onze servicedesk omgeving (http://servicedesk.tricode.nl) in te loggen. Hier kunt u eenvoudig een vraag stellen, een incident melden of een (functionele) wijziging aanvragen. Vervolgens kunt u zien wanneer we uw aanvraag in behandeling nemen en wordt u via dit systeem op de hoogte gehouden van de voortgang. Tevens kunt u in de historie terugzien welke aanvragen u gedaan heeft en rapportages opvragen. Kortom, de Tricode servicedesk geeft u perfect inzicht in wat wij voor u doen.

Adobe Experience Mangager Service Centre & Magnolia CMS Service Centre
Voor onze CMS specialisaties hebben wij aparte Service Centres opgericht. Benieuwd wat deze specifieke Service Centres voor u kunnen betekenen? Ga direct naar de Adobe Experience Manger Service Centre of de Magnolia CMS Service Centre pagina.