Oplossingen

Adobe Experience Manager

Adobe Experience Manager (AEM) biedt u uitstekende opties voor personalisatie, het bijhouden van statistieken en het beheren van content voor verschillende kanalen op één plek. De vele modules van AEM maken de online ervaring van uw bezoeker compleet. Zo maakt u met AEM Mobile zelf eenvoudig content voor mobiele apparaten. En met AEM Marketing Campagne Management plant en beheert u effectieve campagnes voor het web, mobiel en social media.

Lees meer

Magnolia-CMS

Als Benelux-partner van Magnolia CMS heeft Tricode de juiste kennis, ervaring en tools om Magnolia CMS optimaal te implementeren binnen uw organisatie. Naast de implementatie van het CMS door onze development teams, verzorgen wij ook de integratie van Magnolia CMS met uw back-end applicaties, zodat al uw belangrijke applicaties op elkaar aangesloten zijn.

Lees meer

Bloomreach-Hippo

Content is de basis van online business. Maar hoe weet u of uw content aanslaat bij jouw bezoekers? Bloomreach-Hippo is de oplossing: een CMS ontwikkeld om bedrijven inzicht te geven in welke content aanslaat.

Lees meer

Intershop e-commerce

Intershop is een platform dat zowel gedegen als flexibel is. Slimme features, voorgedefinieerde e-commerce flows en best practices behoren standaard tot het pakket. Afhankelijk van uw wensen kan Intershop betrekkelijk eenvoudig naar uw behoeften worden ingericht en aangepast. Het platform groeit bovendien door de schaalbaarheid van de verschillende modules gemakkelijk met uw onderneming mee.

Lees meer