Adobe Experience Manager

Creëren en beheren van gepersonaliseerde online ervaringen

Adobe Experience Manager
Adobe Experience Manager is een uniform en geïntegreerd web contentmanagementsysteem voor het leveren van boeiende digitale content. Voor elk kanaal, zoals web, mobiel en social, is Adobe Experience Manager de beste web experience management solution.

Marketingcampagnes
Adobe Experience Manager (AEM) stelt u in staat om online klantervaringen te creëren, beheren en optimaliseren. Hierdoor kunt u uw merk versterken door de vraag ernaar te stimuleren en het bereik te vergroten. De oplossing integreert naadloos met de Adobe Marketing Cloud. In combinatie met de Marketing Cloud stelt AEM u in staat eenvoudig, snel en succesvol marketingcampagnes uit te voeren, te analyseren en te verbeteren.

Personalisatie
AEM bevat een intuïtieve workflow en geavanceerde mogelijkheden om sites op te zetten. AEM is dé tool om maximale betrokkenheid en loyaliteit van uw klanten te creëren door het aanbieden van gepersonaliseerde online ervaringen. Binnen AEM heeft u de mogelijkheid personages na te bootsen om zo real time te zien en te bepalen welke content voor  uw verschillende doelgroepen gepersonaliseerd kan worden.

WYSIWYG
Als content editor werkt u met een gebruiksvriendelijke WYSIWYG drag-and-drop user interface. De Adobe editor waar u uw content opvoert is naadloos gekoppeld met het Digital Asset Management gedeelte. Daarnaast biedt de editor spelling check functionaliteit, toegang tot versiebeheer, workflow, tagging, audit logs en vertalingsmogelijkheden.

Tricode: nr. 1 in kennis en ervaring
Als het op AEM kennis en ervaring aan komt heeft Tricode binnen de Benelux de meeste kennis in huis in de vorm van getrainde en ervaren AEM developers. Ook hebben wij de meeste ervaring in het uitvoeren van AEM-implementatietrajecten, waardoor wij de mogelijkheden die dit CMS biedt maximaal kunnen benutten. Onze expertise is door Adobe als enige in de Benelux gewaardeerd met het AEM specialized partnership.

Door AEM te verrijken met onze kennis en kunde op het gebied van consultancy, ontwikkelservices en een AEM-servicedesk dragen wij zorg voor een zorgeloos implementatietraject. Tevens integreren wij AEM met uw back-end systemen en/of e-commerce oplossing.

Bent u op zoek naar tijdelijke AEM expertise om toe te voegen aan uw eigen project? Ook dan kunnen wij u helpen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of door te bellen naar +31 (0) 318 55 92 10.

  • Ik wil meer informatie over

    • AEM
      Optioneel